images

Neden ISTEC® Showers & Eyebaths acil duşlarını tercih etmelisiniz?

1- Acil güvenlik duşlarımız ilgili onaylanmış kuruluşlarda test edilerek ANSI/ISEA Z358.1-2014, EN 15154, ATEX, EAC gibi uluslararası sertifikalara sahip olmaya hak kazanmıştır.
2- Acil güvenlik duşlarımız "UL Listed" ürünleridir, bağımsız bir kuruluş olan Underwriters Laboratories tarafından test edilmiş ve onaylanmış güvenli, dayanıklı ve kaliteli ürünler olduğunu gösterir.
3- Acil güvenlik duşlarımız, 40 yılı aşkın deneyimi olan ISO 9001:2015 sertifikalı firmamızda yüksek kalitede üretilmektedir.
4- Üretimimiz tamamen kendi modern tesislerimizde gerçekleştirilmekte, ve böylece üretim esnasında %100 kalite kontrol sağlanmaktadır.
5- Firmamız yüksek kalitede hammadde üreten, alanında öncü tedarikçilerle işbirliği yapmaktadır.
6- Firmamızın innovasyonu olan  acil güvenlik duşlarımızda kullandığımız özel bağlantı parçaları, korozyona dayanıklı dikişsiz ve kaynaksız özel tasarım çelik ile üretilmektedir.
7- Firmamızdan satın alacağınız acil güvenlik duşları ömür boyu yedek parça garantilidir. Barkod sistemimiz sayesinde satın aldığınız ürünlerin takibi geriye dönük bir şekilde yapılabilir.
8- Tüm ürünlerimiz, üretim ve işçilik hatalarına karşı 24 ay garantilidir. Firmamız ürünlerine satıştan sonra da sahip çıkar.
9- Sürdürülebilirlik ilkesini benimsemiş bir üretici olarak, ürünlerimiz maksimum kullanım ömrüne sahip olacak şekilde tasarlanır.
10- Yüksek seri üretim kapasitemiz sayesinde son derece kısa teslim süreleri sunulmaktadır.
11- Ürünlerimiz, yüksek kalitede ambalajlı şekilde teslim edilmektedir ve uzman kadromuz, yeni acil güvenlik duşunuzla ilgili gerekli eğitimlerde ve ürün kurulumunda yardımcı olabilmektedir.
12- Satış sonrası destek hizmetimiz ile yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmaktayız.
13- Uzman ekibimiz isteğinize en doğru şekilde en uygun ürünü önerir, ihtiyacınıza göre özelleştirilmiş ürünler sunar. Böylece ihtiyacınız olmayan bir ürüne gereksiz ücret ödemezsiniz.
14- İhtiyacınıza uygun ürüne ait teknik dokümanlar firmamız tarafından sağlanır.
15- Ürünlerimiz sadece Türkiye'de değil, Dünya çapında ihracatı yapılmakta olup, tüm Dünya'da güvenle kullanılmaktadır.

Paylaş:   

Etiketler: Neden ISTEC® Showers & Eyebaths acil göz ve vücut duşlarını tercih etmelisiniz?

Yorum Gönder