Altın sponsoru olduğumuz, 22-23 Kasım 2024 tarihinde Antalya’da gerçekleşecek olan ELDER 5. ELEKTRİK DAĞITIM SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONGRESİ

Image
Altın sponsoru olduğumuz, 22-23 Kasım 2024 tarihinde Antalya’da gerçekleşecek olan ELDER 5. ELEKTRİK DAĞITIM SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONGRESİ

“Dağıtımda Yeni Yaklaşımlar” etkinlik temasıyla beşincisi gerçekleştirilecek olan Elder “İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi”’nde; gerilim altında/yakınında çalışmanın temel prensipleri, gelişmekte olan ve gelişmiş ülke uygulamaları ile geçiş süreci deneyimleri, eğitim akreditasyonları, kullanılan KKD ekipmanları ve kaza istatistiklerindeki değişim konuları ele alınacaktır.

Elektrik dağıtım şirketlerine farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla bilgi birikimi ve sektörel tecrübeleri bir araya getiren Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder), dağıtım sektörüne özgü bir yaklaşımla; gerilim altında/yakınında çalışma konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Karar alıcı ve uygulayıcılarını ilgilendiren Kongre; 22 – 23 Kasım 2024 tarihlerinde Antalya Sueno Deluxe Hotel’de gerçekleştirilecektir.

Altın sponsorluğunu yapacağımız, 22-23 Kasım 2024 tarihinde Antalya’da gerçekleşecek olan ELDER 5. ELEKTRİK DAĞITIM SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONGRESİ’nde standımıza ziyaretlerini bekleriz.

Ayrıca İhracat Müdürümüz Doruk Türkuçar’ın kongrede gerçekleştireceği “Elektrik Ark Patlamaları ve Güvenlik Önlemleri: Kişisel Koruyucu Donanımlarda ATPV, ELIM ve EBT Değerlerinin Doğru Anlaşılması ve Kullanımı” konulu sunuma davetlisiniz.