Acil duşlarla ilgili Dünya`nın ilk mobil uygulaması yayında!

Image
Acil duşlarla ilgili Dünya`nın ilk mobil uygulaması yayında!

 

Her duş farklı amaçlar için tasarlanmıştır ve birinin yerini diğeri tutmaz. Buna ek olarak, standart üretilen ısıtmalı veya soğutmalı üniteler, ihtiyacınız için her zaman doğru seçim olmayabilir. İST®, ihtiyacınıza göre özel olarak tasarlanmış sistemleri önermek ve üretmek için tam donanımlıdır.

Fakat yine de müşteriler hangi ürünün en doğru ürün olduğu konusunda zaman zaman çelişki içine düşebilmektedirler. Bayilerimize ve son kullanıcılarımıza bu konuda yardımcı olabilmesi için bir mobil uygulama geliştirdik.

Üstten depolu veya kabinli acil duş sistemlerini ihtiyaca göre dizayn ederek, inşa edilen ünitenin teklifini talep edebilmeye imkan sağlayan veya inşa edilen ünitenin nasıl bir görüntüye sahip olacağı hakkında fikir sahibi vermesi için kullanılan bu uygulamayı ücretsiz olarak telefonunuza indirerek kullanabilirsiniz.

Ayrıca uygulama telefonunuzda bulunduğu sürece bildirimleri aktif ederek, firmamız ve ürünlerimizle ilgili en son güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Hemen uygulama mağazasında “Safety Shower Builder” diye aratarak ya da aşağıdaki bağlantıya tıklayarak telefonunuza indirebilirsiniz.

https://apps.apple.com/tr/app/safety-shower-builder/id1536803797?l=tr

*Uygulama şimdilik sadece iPhone uygulama mağazasında yer almaktadır.

#SafetyShowerBuilder #ISTECShowersEyebaths
#SafetyShower #ShowersandEyebaths #Eyebath #Eyewash #EmergencyShower #TankShower #DecontaminationUnit #EmergencySafetyShower #CubicleShower #safetyshowers #eyebaths